top of page

Laila

Mogelijkheden
Vaccinatie begeleiding en ontstoring
Depressiviteit
Overgangsklachten
Allergieen
Onbegrepen pijnklachten
Chronische vermoeidheid
Begeleiding van reguliere kanker behandeling
Auto-immuun ziektes
Mijn verhaal:
 
Als klein kind zat ik al te rommelen met kruiden en wilde ik homeopaat worden maar eenmaal op de middelbare school leek het mij toch verstandiger om eerst geneeskunde te gaan studeren.Tijdens mijn studie kwam ik in aanraking met electro-acupunctuur en dat vond ik zo fantastisch dat ik in de wachttijd voor mijn co-schappen begonnen ben met een acupunctuur opleiding. Van het één kwam het ander. De homeopathische middelen die gebruikt werden in de electro-acupunctuur waren allemaal complex preparaten en ik had het gevoel dat ik onvoldoende wist wat het deed. Ook maar Homeopathie erbij gedaan. En tussendoor de beginselen van de orthomoleculaire geneeskunde om meer te begrijpen van voedingssupplementen. Ook de kruidenpreparaten kwamen later aan de orde waarna de stap naar gezonde voeding en milieu problematiek voor mij vrij logisch was. Gaandeweg werd ik van louter homeopaat naar allround leefstijl adviseur waarbij ik iedereen op maat kan geven wat hij/zij nodig heeft in het stadium van ontwikkeling waar zij zich in bevinden.
 
Hieronder valt bijvoorbeeld ook de begeleiding van kanker patiënten. Je kunt bijwerkingen van reguliere therapie verminderen en patiënten helpen om keuzes te maken ten aanzien van de rest van hun leven want kanker is meestal de ultieme waarschuwing dat het roer ergens wel om moet.
 
Ook kinderen met vaccinatie- of gedragsproblematiek, pubers met sociale problematiek, angsten etc. vallen onder de mogelijkheden voor behandeling. En niet te vergeten de vergaarbak van allergieën, pijnklachten, chronische vermoeidheid en alles waar de reguliere geneeskunde geen raad mee weet. 
bottom of page